High Heels Dance

Ples na stiklama ili poznatiji u svetu kao ”High Heels Dance”‘ nastao je u Americi kao relativno sveza kategorija i poceo da se aktivno primenjuje i kod profesionalaca i kod amatera pre 10ak godina. Predstavlja kombinaciju plesnih stilova kao sto su ”Jazz Ballet” ”Hip-Hop” Latino i sa delimicnim elementima ”Pool Dance”. Lepota jeste u tome sto ovaj ples moze svako da savlada od pocetnika do naprednijih i ne postoji limit godina kao ni pola. Ples je kreativan budi senzuanost, emociju i sto je najvaznije od svega pusta te da sam/a kroz svoj stil otkrijes lepotu plesa na stiklama. Zasto bas na stiklama? Par cm ti budi samopouzdanje i daje ti tu moc da se osecas lepse u svojoj kozi. Kada naucis da pleses na stiklama tvoj pogled na visoke potpetice otvara neki novi svet. Zaplesite sa nama!

Broj clanica je ogranicen.

Trening traje 90 minuta. Postoji mogucnost online treninga za sve aktivnosti.

Cena: 3200 din.

Hatha Yoga

Hatha joga je put telesne kontrole kroz položaje tela i tehnike disanja. Ova vrsta joge podrazumeva vežbanje spoljašnjeg i unutrašnjeg pročišćavanja, a za to je potrebna samodisciplina. Hatha joga čini prvih pet stepenova rađa joge i bez ovog znanja vrlo je teško postići kontrolu uma, tj. rađa jogu. Ova vrsta joge vezana je za pokrete i položaje tela, pa je zbog toga dobra i za relaksaciju tela.

Trenutno je mesovita grupa.

Broj clanica je ogranicen.

Trening traje 90 minuta. Postoji mogucnost online treninga za sve aktivnosti.

Cena: 3200 din.

Pilates

Pilates je profinjena forma vežbanja koja istovremeno razvija specifičnu mišićnu snagu kao i fleksibilnost mišića i zglobova, cime se postiže optimalna telesna uravnoteženost.

Pilates izdužuje i tonizira telo, utiče na elegantnu posturu, oslobađa stresa, doprinosi boljoj samokontroli i većem samopouzdanju.

Broj clanica je ogranicen.

Trening traje 60minuta. Postoji mogucnost online treninga za sve aktivnosti.

Cena: 2200 din.

Zumba Fitness

Zumba je trening za celo telo koji nije naporan već je zabavan, a koji daje odlične rezultate i koji zapravo uopšte ni ne doživljavaš kao trening. O da, to je moguće! Vežbe, tačnije, koreografija nije toliko teška, lako je shvatiti je i prepustiti se ritmu. Uz to, svaki trening ima tako dobru muziku da te ona samo nosi dok ti skačeš i igraš i uopšte ni ne razmišljaš o tome da zapravo vežbaš i sagorevaš kalorije.

Broj clanica je ogranicen.

Trening traje 60 minuta. Postoji mogucnost online treninga za sve aktivnosti.

Cena: 2200 din.

Step Body Workout

Step body workout je dinamičan i kvalitetan trening osmišljen da razvija aerobnu izdržljivost, koordinaciju i snagu.
Prvi deo treninga se sastoji od kardio vežbi uz koreografiju na steperu, dok je u drugom delu treninga akcenat na vežbama snage. Ovim pristupom pokreće se metabolizam i jačaju sve mišične grupe. Namenjen je svima koji žele da izgube višak masnih naslaga, povećaju izdržljivost i oblikuju telo.
Uz redovan treing rezultati su brzo vidljivi.

Broj clanica je ogranicen.

Trening traje 60 minuta. Postoji mogucnost online treninga za sve aktivnosti.

Cena: 2500 din.